Om mig

tisdag 10 november 2009

Chili con carne för fegisar

Hacka 2 lökar och fräs på tillsammans med 400g nötfärs



Tryck ut 1 dl Eldorado tomatpuré



Smula ner 1 Eldorado köttbuljong tärning tillsammans med 1 dl vatten



Släng i 1 matsked chilipulver



1 tesked oregano - som synes av bilden kan man - om man inte har Eldorado Oregano hemma - köra med Knorr Oregano - det blir nästan lika bra.



Puttra ihop det där med lite svartpeppar (Eldorados) och salt och töm sedan i en burk Eldorado vita bönor



Ja då så. Bara att låta det bli varmt!



Servera tillsammans med makaroner eller valfri pasta som stått i skafferiet och dammat igen. Vill man lyxa till det lite kan man även slänga fram en tomat eller liknande grönsak.



Gôtt åt käfta!

(För dom som inte är så rädda för "heta smaker" så rekommenderas att öka dosen av chilipulver, eller varför inte klämma i med chilipeppar eller cayenepeppar?)

3 kommentarer:

Stenismormor: sa...

Jaa men liite cayenepeppar måste man ha i ju! =)

Anonym sa...

Vad gott det såg ut.
Har du fått nått från Eldorado för att visa deras grejor eller;)
Kram Jana

Relax sa...

Iggemormor: Haha... förstod att du skulle tycka det =) Men jag är ju lite feg när det gäller heta rätter...

Jana: Man skulle nästan tro det va? =)